Una quinzena d’establiments de Camprodon participaran a la primera edició del festival Macroclima a través de l’oferta gastronòmica de l’espai village. El festival, que es viurà els dies 22, 23 i 24 de juliol al parc de la Mare de la Font, oferirà una selecció de tapes i tastets gastronòmics locals a través de restaurants i comerços del poble que s’hi han sumat.
El Macroclima aposta d’aquesta manera per lligar el festival a l’excel·lent teixit gastronòmic de Camprodon. L’oferta de tapes, que serà una de les marques d’identitat del festival, hi serà el divendres i dissabte al vespre, entre 20h i 22h, abans dels concerts a l’escenari principal. Cada nit hi haurà una oferta variada amb una quinzena de tapes que tindran un preu de 2€.
La quinzena d’establiments que participaran de l’oferta gastronòmica seran: Bo i fet, Carnisseria Pairó, Cucut, Els Castanyers, La Petita Creperia, La Rústica, Forn Sant Roc, La Coixinera, Pastisseria Pujol, Bastiments Aventura, Cal Marquès, Cal Xec, Mític, La Vall i Tarannà. A més, el divendres també hi haurà La Tartana, una food-truck divulgativa del patrimoni gastronòmic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.
L’espai village serà d’accés lliure i gratuït i obrirà divendres i dissabte de les 18h de la tarda a la 1h de la matinada i diumenge des de les 11h del matí fins les 14h del migdia. A més dels tastets gastronòmics també hi haurà servei de bar i actuacions musicals. Esther -divendres-, Gessamí Boada -dissabte- i Sara Roy -diumenge al matí- seran les tres artistes que pujaran a l’escenari del village. Es tracta de tres propostes que estan creixent amb força en els últims mesos i que reivindicaranl’aposta del Macroclima pel talent emergent.